| Autor |
Kritike |
Slaven199
Super Administrator

Pristupio: 08.08.08 |
|
|
Što vam se ne sviđa na ovoj stranici, što vam smeta na ovoj stranici? |
|
| Autor |
RE: Anketa |
sven_t
Registrirani član

Pristupio: 16.08.08 |
|
Evo mala kritika ova anketa se nije nikako mijenjala od početka rada stranice... pa da se malo osvježi anketa neće ništa škodit...     
Sven Talić |
|
| Autor |
RE: Kritike |
Slaven199
Super Administrator

|
to ti ne pratiš onda od početka mijenjala se jednom.... a promjenit ćemo.... ako bog da sutra prekosutra kad se vremena ufati.... |
|
| Autor |
RE: novo na stranici |
sven_t
Registrirani član

|
ovo ˇˇPrilikom logiranja (prijavljivanja) na stranicu preko Internet explorera molimo da označite bijeli kvadratić kraj dugmeta login kako bi logiranje (prijava) na stranicu uspjela. Korisnici Mozille i drugih browsera nebi trebali imat problema. ˇˇ trebalo bi skinuti ili izbrisati jer nema više problema... bar kod mene
Sven Talić |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
eto skinuto odnosno izbrisano  |
|
| Autor |
ivana
Registrirani član
Pristupio: 15.09.08 |
|
skoči na forum a ne skoći na forum
i usput jedno pitanje... kad stavljam slike jel moram jednu pojednu ili mogu više odjednom staviti? ako moram jednu po jendu onda ću ih slavene poslati tebi pa ih ti stavljaj, da se ja ne mučim |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
kako misliš ovo skoči na forum a ne skoči na forum ne kontam....
A slike nažalost moraš stavljat jednu po jednu... i još jedna bitna stvar u nazivu slika koje postavljaš ti ne smije biti razmaka (dakle nesmije biti slika 01.jpg nego mora biti slika01.jpg) Možeš slobodno meni poslat na mail slaven199@hotmail.com pa ću ja to postavit. |
|
| Autor |
ivana
Registrirani član
Pristupio: 15.09.08 |
|
skoČi na foruma ne skoĆi na forum kontaš? ovo dolje u lijevom kutu!
ok za slike, stvarno nemam vremena da ubacujem jednu po jednu, pogotovo s ovim mojim sporim internetom, pošaljem ih tebi kad imadnem vremena, sad ode na glumu! |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
aha skonto sam.... bit će riješeno.... 
Slike pošalji kad mogneš.... jeeedva čekam... naleti koji put na stranicu... nema te skoro nikako.... |
|
| Autor |
neodoljiva_maca
Registrirani član
Pristupio: 03.11.08 |
|
|
pa stranica je više manje ok....ali ste svi nekako čudni imate perverazn način za šalu:-) |
|
| Autor |
neodoljiva_maca
Registrirani član
|
|
imam dvije velike kritike odakle ovome administratoru pravo da stavi ovakav tekst kad žena postaje kurva??? odgovor je žena nikad neće postat kurva....jer je žena!!! Kurve mogu postati droljice...jadnice...glupače....ovisnice itd....i odakle mu pravo da šikanira muški rod??? kad se upucava svakoj glupači koja dođe na stranicu eto to je dokaz muškog žigola jer ste vi takvi muški..,.svaku bi htjeli...p,,,,i nikad vam jedna nije dosta nego više da se kurčite imate takva razmišljanja, takav pristup...takvo ponašanje...znači prljavo...zato žena nikad neće biti kurva nego neke droljice i slično a muško će uvijek gledati druge žene i nikad ni jedan neće nbiti vjeran!!!....što znači dabi mogao staviti tekst kad muško prestaje biti žigolo? dali uopće prestaje biti žigolo? i može li žena i njena ljubav promijeniti muškarca??? eto to je dobro pitanje....i mogao bi promjeniti boju stranice.... |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
|
ovaj zadnji post ti je izbrisan, rekao sam ti da neću trpit provokacije i vrijeđanje na moj račun, a pogotovo ne na račun drugih članova! DM tebi može biti mater, a tako pišeš o njoj mene bi bilo sramota.... Što se tiče tema (kako ti kažeš tekstova) ti možeš otvoriti temu (tekst) isto kao i ja.... Dakle nitko ti ne brani da otvoriš takvu temu. Hvala ti na kritici za ''boju'' stranice, ako se još netko izjasni o tome možda jednog dana i promjenim. Srdačan pozdrav! |
|
| Autor |
sven_t
Registrirani član

|
ova je boja cool pa ja je nebi mijenjao     
Sven Talić |
|
| Autor |
neodoljiva_maca
Registrirani član
|
a boja ti je katastrofa.....činjenica.....
Uvredljiv i neprilagođen sadržaj izbrisao: Slaven199
Ok! Još jednom molim bez vređanja i provokacija, slijedeći puta kad se slično ponovi bit ćeš udaljena na par dana! Pozdrav!
Editirao: Slaven199 na 10/11/2008 |
|
| Autor |
neodoljiva_maca
Registrirani član
|
|
da i mislim da bi onaj tekst trebaop izbrisati jer si podcijenio sebe...tj...bolje da ti ne kažem šta ljudi misle o tebi zbog njega...vidi se ko vrijeđa |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
|
ha ako još kome smeta nije nikakav problem nek se javi ovdje još jedna il dvije osobe kojima smeta navedena tema i ja je brišem nikakav problem, al čini mi se da je nekako očito da tebi ovdje sve smeta otkako si se registrirala.... |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

|
Ja se gotov pobunio zbog BOSS-ove slike koja ga prestavlja, tako vrijedan nedize glavu a na sliki prekrizio ruke koda nista neradi 
Netko citat zna i slike. Ipak svaka cast u radu je OK.
marijan.a |
|
| Autor |
tonka
Registrirani član
Pristupio: 10.08.08 |
|
nisan baš u toku šta se ode dešava zadnjiha dana, vidin puno prepucavanja brisanja postova...uvik kad mene nema onda je zanimljivo  
moje mišljenje je da je Slaven napravija jako lip i kvalitetan site...mali svaka čast, samo tako dalje!!!!
a boja je bas okej...bar ne bole oči gledajuci |
|
| Autor |
neodoljiva_maca
Registrirani član
|
Post obrisan!
OK! Upozorio sam te već sigurno 5-6 puta. Provokacije i vrijeđanje nisu dozvoljeni. Postovi su ti izbrisani jer su bili uvredljivi, provokativni ili ne prilagođeni. Ničije postove ne brišem bez razloga, a od osnutka stranice ti si prva kojoj sam morao počet brisat postove i evo sad stavljat zabranu, tako da možeš bit sigurna da nije do mene. 
Blokiran ti je korisnički račun na 3 dana! Pozdrav!
Editirao: Slaven199 na 15/11/2008 |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

|
Odgovor Tonki: zato budi uvijek uz nas paceti bit ko i nama.
Svaku neukusnu poruku od onog brbljanca Mikelja treba izbrisati!
Trece nie tolki fer ljudi ulaze u kafanu kako ko hoce i u svako doba noci (non stop)a ne ostave poruku nikakvu. Ogledajte se o nas neskolko pa ce biti svima zabavno i veselo. 
marijan.a |
|