| Autor |
RE: Kafana ''Kod Popa'' |
Tomo
Registrirani član
Pristupio: 26.08.08 |
|
gazda noćas na moj račun ko god svrati
TOMO |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

Pristupio: 08.08.08 |
|
Evo onda ću ja prvi jedan gemišt 2+2 popit.. i pojest komadić torte...  |
|
| Autor |
Tomo
Registrirani član
Pristupio: 26.08.08 |
|
gazda i danas na moj račun,možda sam danas rođen nisam baš siguran ali da ne bude zabune ,nećemo gledati u jedan dan
TOMO |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

Pristupio: 03.11.08 |
|
Hajde ljudi da nešto popijemo inventura je prošla a pemzia došla pa živjeli. 
marijan.a |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

|
Konobar briši ovo! Dogovoreno!

marijan.a |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
|
Eto ga Marijane obrisano... Ja ću jednu karlovačku veliku pa ode u krevet.. popij i ti nešto na moj račun... Živio... |
|
| Autor |
ratko talic
Registrirani član
Pristupio: 23.08.08 |
|
daj pice svima koji navrate u iducih 15 dana da spasimo kavanu
|
|
| Autor |
Jerko
Registrirani član
Pristupio: 03.02.09 |
|
Hajde jedna runda i od mene
Jerko Kokorović |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

|
Pope imal koga U kafani? Obradova se covjek i par stalnih virtualnih pijanica ko Lovro Drago koji dobro prisastavi sa Mikeljom neke godine na Dragovcu posle mise na groblju. Prica poce, pardon trac muski osoba se razvalio i Mikelj stas i zakaj vec o kolacima. Svako prica kako je njegova zena ili zenskinje najbolji u kuci u ovo zimsko doba. Jedan prica kako upravo prave njegovi kolace šapice, drugi veli da najvoli gibanicu a treci kako je kupio novi kuglof kojega sada isprobaju i klimaju glavom kako je taj njen covjek pametan i tako nesto kupio. Bus vidjeli kako oni neki kazu u nasem kraju domovine. Konobar obilazi i gleda U pivu koja boca je prazna dabi donio drugu posto je magacin krcat te dragocjene tecnosti. Upita neko za Slavena dali dolazi ubrzo. Ma kaze u tom je i fazon, boim se rad mjesta, da nebi doslo tih zuja iz Knina ustvari Karlovca a on nema vis mjesta u skladistu kafane kod Popa. Zacudjujuci ga upita odkud tolika zaliha te pivei rakije? Nebojite se vise rata, ili je ove godine slabo djelovala kafana pa se boje da nece propast i kafana i Pop. Nadalje se okrenu trac taj i svi pogledase u mene. Pa kako ce propast kafana kad je toliko krcat magacin da se sa vrata izvlaci gajba po gajba te omiljene pive. Vec ljudi moi da mi popijemo jos po jednu posto se priblizuje BOŽIĆ pa zapjevamo. Vidis ja imam probu pjevanja svakoga petka a nediljom nastupa nas trio uz ostale uz 300 vjernika u crkvi Henover. Evo snijeg nam je doso cak 5cm i strpljivo ceka vec tri dana, inace se istopi za tili cas.
Znaci kolaci se prave, drva se cijepaju, slazu, rakija se pritace i priprema za dugo ocekivajuce goste upravo kao ovde kod nas u virtualnoj kafani kod Popa.
Znaci bilzi se Božić najljepsi blagdani u godini pa neka Vam je sretan i blagoslovljen. Nemojte ogovarati u losem smislu vec pohvalimo nase ljepotice i vrijedne zene.
I još nešto,
Dolazi nam nesto novo ponova, dolazi nam nova godina. Dugo smo jen i cekali i kao svake godine tako rado ocekujemo da prodje jedna festa pa dodje druga. Tako prodje nabrzinu i druga, treca, cetvrta a kad pogledamo koliko nam treba da se popnemo na brdo, puno vise nam treba vremena. Dali je ono stvarno naraslo ili se krije nesto drugo. Ako se malo vise promislimo ustanovicemo da smo stari. pogledamo se u spiglu pa nam se pricini nas otac pred nama. Nie, to smo mi ali samo ostarili e zato iskoristimo vrijeme za dobra djela. Sto vise u kafanu i po pricama kako su nasi najbolji u svemu a posebno pred Božić i kad nam dolaze gosti a posebno rodbina koju nismo dugo vidjeli.
Eto onda neka vam je sretan Božić i nastupajuca ova 2010 godina.
marijan.a |
|
| Autor |
ratko talic
Registrirani član
Pristupio: 23.08.08 |
|
|
covjek fino prica a nista nepije daj mu jednu |
|
| Autor |
go-tviss
Registrirani član

Pristupio: 09.08.08 |
|
Ti sim boga, konobar ponesi jednu mineralnu, umrijeti ću.
vjekoslav talić |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
|
Jao propade nam kafana... Ništa ja ću otrest jednu karlovačku... akcija ovaj tjedan u kafani za dvije karlovačke dva uniona gratis.... |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
Evo slučajno nađoh jednu fenomenalnu sliku na kompjuteru vjerojatno sam je skinuo s maila, a zaboravio postavit ovdje jedna duboka isprika kralju Mikelju!

Editirao: Slaven199 na 02/02/2010 |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

|
Dobro većer dobri ljudi.
Ovde toplo pa se ja uspaval, ljudi nemogu ući od mene kolko sam se razgrial u ovim silnim gajbama pive i rakije. Konobar me zakljućo neznajući da spavam pa tako dok drugi ne dođoše a trebalo je poćekati.
Već sada, daj konobare jednu ljutu prokuhanu za poćetak a drugima šta ko pie. Sutra je svakako fešta Maškare pa možete sliediti Mikeljev šešir makar jednom u godini. Kako kažu, živjeli od krsta sve do malog prsta.
Pazi grtljane sad će zagrmit ponovo. Pa veselo Vam bilo!
marijan.a |
|
| Autor |
sven_t
Registrirani član

Pristupio: 16.08.08 |
|
Oće li bit večeras u kafani šta povodom rođendana  
Sven Talić |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

|
Dok smo U kafani da jedno poigramo.
http://www.youtube.com/watch?v=oe8a5fRNmB0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=H6VzpC6wfQQ&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=m8kDGwalqAA&feature=related
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=709582930&ref=ts
marijan.a
Editirao: Slaven199 na 04/03/2010 |
|
| Autor |
SARAJEVO
Registrirani član
Pristupio: 06.11.08 |
|
|
kad danas nece niko da pocasti ,castim ja sve!!! |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

|
https://eegixq.bay.livefilestore.com/y1pfY8H6eBBIWMtY-DfwkBuAzuiy3RLxOOBTdqTlmxL-00P_D9k5-7mruFRsL_UkAlFeE4iGWLwXl6xqaRXbEh2cz--W4wvLZnX/SDC12393.JPG
Eeee moj Mikelju...
marijan.a |
|
| Autor |
marijan
Registrirani član

|
Sve su prilike da je nestalo pive u kafani pa prešli svi na FB kafiće.
Hajde ljudi da jednu popijemo zajedno ovd dok Popa, ja častim gajbom =U= pive i to uvozna. Godišnji su u tijeku...
Veliki pozdrav svima a posebno onima koji će ovoga ljeta posjetiti te lijepe krajeve.
marijan.a |
|
| Autor |
Slaven199
Super Administrator

|
pive ima u izobilju... bojim se da se neće ukiselit.... pa evo ovaj mjesec je na račun kafane..... |
|